Biz kazanacağız!..
TwitterFacebookGoogleYouTube

CHP MUHALEFET HAREKETİ

E-POSTA: chp-muhalefethareketi@hotmail.com

A Y R I C A   İ L E T İ L E R İ N İ Z İ:

av.cemilcan@hotmail.com,

av.cemilcan@gmail.com,

av.cemilcan@yandex.com adreslerine de gönderebilirsiniz…

13 thoughts on “İLETİŞİM

1. CHP seçimle başkan ve kurullarını seçti.

Demokrasi, seçim demek seçilenin yeni seçime kadar iktidarı, yandaşlarının da desteklemesi demektir.

Sloganları demokrasi, düşünceye, insana saygı, hoşgörü olan sol şimdiden CHP yönetimini eleştirmeye başladı.
    Bırakın solu, bir parti, bir parti meclisi içinde aynı görüşte olan iki insan olabilir mi?
    Görüş ve eleştirileriniz yapıcı ve dahi yen içinde olsun.

Parti, seçim, iktidar içindir.

CHP ya da sol bir parti nasıl iktidar olacak?

Ey sol! CHP’yi yerden yere vurarak AKP HİZMETÇİLİĞİ YAPMAYIN.

Başarının yolu bilim ve akıldır.
    O da iktidar emreder.
    Siz böyle yaparsanız size de öyle yapanlar hep çıkar.
    Sizin yaptığınız gibi.
    Dinin tanımına uygun olarak politika ve insan ilişkilerinden kurtularak Allah – kul arasına dönüştüğünde ve tam demokrasi lüksüne kavuştuğumuzda istediğinizi yaparsınız.

Saygılarımla

YD

2. Değerli arkadaşlar,

CHP’deki bazı milletvekillerinin beyanlarıyla açıkça görülen ”Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesinden sapmalar” beni de çok ciddi rahatsız etmektedir. Hepimizin görevi bu sapmayı acilen durdurmak olmalıdır.

Ancak bu görevi yerine getirirken kullandığımız söylemler, yorumlar ve uygulamalarımızla, halkımızda oluşturulan ” CHP kendi içindeki klikleriyle uğraşırken ne bizlere ne de devlete faydası olur…” algılamasını da göz ardı etmeden hareket etmeliyiz diye düşünüyorum.

Diğer yandan böylesine ciddi bir hareketi başlatan çekirdek kadroyu yakından tanımak isterim.

Yukarıda özetlediğim endişelerimi açıklıkla yanıtlarsanız sevinir ve elimden geldiğince bu harekete katkı sunmak isterim.

Saygılarımla
    Atakan Mert Şile-İstanbul

3. AYRIŞTIRICILIK İÇERİSİNDE OLACAĞINA BİRLEŞTİRİCİ KONUMUNDA ÇALIŞ SENİN BİR CHP SEVDALISI OLDUĞUNU SANMIYORUM SEN AKP SEVDALISI BİR İNSANSINIZ CHP YE KARŞI TAVIRLARINIZI OKUYUNCA KOYU AKP YANDAŞI OLDUĞUNUZ GÖRÜŞÜNDEYİM.BENİ LÜTFEN ADRES DEFTERİNİZDEN SİLİN VE BANA MEĞİL YAZMAYIN.
    HÜSEYİN ERSOY
    hersoylar@mynet.com

4. Bütün gerçek Atatürkçüleri,gerçek Atatürkçülerin partisi olan ULUSAL PARTİ’YE davet ediyorum.Saygılarımla.

5. izin almadan benim mail adresime mesaj göndermeniz (tanıtım mesajı)yasal olarak bir suçtur. hakkınızda hukuki işlem başlatılabilir. şu anda bu durumu cahilliğinize veriyorum fakat bir kez daha tekrarlanması durumunda gereğini yaptırmaktan çekinmeyeceğim, bilgilerinize.
    SEVTAP
    sevtap@ug.bilkent.edu.tr

6. Sayın chp muhalefet hareketi yetkilisi SİZDEN ÖZEL RİCA EDİYORUM LÜTFEN BANA MEİL GÖNDERMEYİNİZ…size defalarca yazdım bunu uygulamadınız beni meil listesinden çıkartınız iyi günler saygılar

7. Sayın Kılıçdaroğlu’nun 11.11.2012 tarihinde ki açlık grevindekiler için yaptığı açıklamanın şokunu hala üzerinden atamayan biri olarak, bu açıklamayla 33 bin kişinin katilinin serbest bırakılsın der gibi beyanat vermesini çok talihsiz ve mesnetsiz bulmaktayım. Bir M.Kemal ATATÜRK’ün partisinin başında ki bir genel başkan nasıl olurda terörden yana tavır koyabilir? Bana göre bu tavır bardağı taşıran son damla olmuştur benim açımdan. Sadece bende ki chp bitmiştir, bdp ile aynı fikri paylaşan bir genel başkanın olduğu partiye bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar dilerim, yolu açık olsun.

Tugay NAYKI/Adana

8. Kanıt konusunda bir anımı anlatmak istiyorum:1964-69 yıllarında Paris Üniversitesi Sorbonne’da yaptığım doktora çalışmasının arazi faaliyetlerini Bursa-Orhaneli Bölgesinde yapmıştım.1967 yılında Çatak Köyü ile Göktepe Köyü arasındaki patika civarında bir erkek cesedi bulunmuştu.Jandarma araştırmalar sonunda Büyükorhan’a bağlı Cuma yerinde önlüğünde kan izi bulunan bir vatandaşı yakalayıp Orhaneli savcısına getirmiş..Biraz zor kullanılmış olacak ki sanık perişan durumdaymış:Savcı Bey durumu görünce sanığa “Oğlum adamın parmaklarını kesmişin nereye attın” diye sormuş.Şaşkın sanık “Elli metre uzağa gömdüm Savcı Bey” demiş.Bunun üzerine Savcı Bey “Bırakın bu adamı demiş ve yol parasını cebinden vererek köyüne göndermiş;zira maktulün parmakları yerli yerinde duruyormuş.BALYOZ DAVASINDA 2000 civarında sahte,düzmece,uydurma kanıtın varlığı ıspat ediliyor da millet olarak yetiştirmek için ne emekler verdiğimiz,ne kadar paralar sarfettiğimiz ve hizmetlerini beklediğimiz değerli insanlarımızı pervasızca 16-20 sene arasında hapse mahkum ediyoruz.Ülkemiz ne hale geldi.Üzüntüden kahroluyoruz.
    Selam ve saygılarımla.

9. Pingback: Seo

Düşünceni Yaz

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.